Jednoduchý recept

Zapečené filety z candáta

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 55561

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 132kJ
4% Sacharidy 13 g
22% Tuky 17 g
7% Sodík 134 mg
34% Bílkoviny 19 g

Zapečené filety z candáta postup přípravy receptu:

1

Rybí plátky omyjeme, osušíme, posypeme špetkou soli, pepřem. Naskládáme na dno máslem vymazané za zapékací mísy. Posypeme jemně nasekaným česnekem.

2

Rajčata spaříme horkou vodou, potom ihned přelijeme studenou, oloupeme, nakrájíme na malé kousky, ty naskládáme na ryby. Cukety omyjeme, pokrájíme na tenké plátky, naskládáme mezi rajčata. Nadrobno krájenou paprikou posypeme rajčata a cuketu. Vše zbylou solí osolíme, opepříme, posypeme nasekanou bazalkou. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem, na povrch naskládáme tenké plátky másla.

3

Naplněnou zapékací mísu vložíme do nahřáté trouby. Pečeme při 200 stupňové teplotě 25 - 30 minut.

4

Teplé jídlo rozdělíme na čtyři jednotlivé talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Poznámka

Podáváme jako hlavní teplé jídlo. Vhodnou přílohou je rýže nebo vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept