Jednoduchý recept

Tresčí filety s rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55569

Ingredience

40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
400 g Rýže dušená
80 ml Smetana 33% (šlehačka)
40 g Sýr Parmezán
8 g Sůl
700 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
6% Sacharidy 22 g
25% Tuky 19 g
53% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Tresčí filety s rýží postup přípravy receptu:

1

Tresčí filety potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, položíme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 10 minut. V průběhu pečení filety jednou obrátíme.

2

Dušenou rýži promícháme se smetanou, strouhaným Parmezánem, vytvoříme z rýže kopečky, upravíme na talíře, přiložíme upečené tresčí filety a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept