Šneci s klobásou a sýrem
45 min.
Ingredience
- 20dekagramůSýr Eidam cihla 40%
 - 4kusyVejce slepičí
 - 2kusyKlobása Dunajská
 - 500gramůListové těsto
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
998 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
73 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Klobásky necháme ztuhnout v mrazáku a pak je spolu se sýrem nastrouháme do mísy.
 - 2Přídáme tři vejce.
 - 3Listové těsto rozdělíme na čtyři díly, každý rozválíme na obdélník.
 - 4Posledním vejcem potřeme delší okraj, tence pomažeme hmotou a srolujeme.
 - 5Nakrájíme na asi 1 cm plátky a klademe na plech.
 - 6Pečeme do růžova.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 31. 12. 2015
Šneci s klobásou a sýrem
Šneci byly rychle vyrobeny. Tak též rychle se snědli. Dávám palec nahoru 😉.