Šneci s klobásou a sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šneci s klobásou a sýrem
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 5558 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
2 ks | Klobása Dunajská |
500 g | Listové těsto |
20 dkg | Sýr Eidam cihla 40% |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 452,4mg |
---|---|
Cholesterol | 317,8mg |
Draslík | 77,7mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 282,5mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Dunajská, Listové těsto, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Šneci s klobásou a sýrem postup přípravy receptu:
1 | Klobásky necháme ztuhnout v mrazáku a pak je spolu se sýrem nastrouháme do mísy. |
2 | Přídáme tři vejce. |
3 | Listové těsto rozdělíme na čtyři díly, každý rozválíme na obdélník. |
4 | Posledním vejcem potřeme delší okraj, tence pomažeme hmotou a srolujeme. |
5 | Nakrájíme na asi 1 cm plátky a klademe na plech. |
6 | Pečeme do růžova. |
Šneci byly rychle vyrobeny. Tak též rychle se snědli. Dávám palec nahoru