Grilovaná plněná krkovička s nivou pro celiaky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva plátky vepřové krkovičky omyjeme, osušíme a podélně ostrým nožem je rozkrojíme tak, že utvoříme kapsy. Sýr nivu nastrouháme nahrubo do misky. Očistíme a na tenká kolečka pokrájíme šalotku, kterou promícháme s nivou a touto směsí naplníme masové kapsy. Důkladně je uzavřeme párátky, potřeme olivovým olejem, osolíme a posypeme bezlepkovým grilovacím kořením a necháme v chladničce 20 minut odležet.
  • 2
    Omytá rajčata pokrájíme na plátky. Omytou papriku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme ji na proužky. Plněné plátky položíme na alobal, posypeme zeleninou, pokapeme zakysanou smetanou a grilujeme na rozpáleném grilu přibližně 15-20 minut. Během grilování maso otáčíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.