Recept

Rybí nákype se sýrem Feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55697

Ingredience

300 g Créme fraiche
50 g Máslo čerstvé
800 g Okouník mořský
150 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Pórek
400 g Rajčata
300 g Sýr Feta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 875kJ
4% Sacharidy 15 g
41% Tuky 31 g
38% Sodík 756 mg
54% Bílkoviny 30 g

Rybí nákype se sýrem Feta postup přípravy receptu:

1

Pórek nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do máslem vymazaného pekáče. Důkladně omyté a osušené filety okouna rozkrájíme na stejné porce. Posypeme solí, pepřem, naskládáme je na pórek. Potom dáme na tenké plátky pokrájená rajčata, na ně poklademe na plátky nakrájený sýr Feta.

2

Crème fraiche vyšleháme na hladkou omáčku a přelijeme jí suroviny v pekáči. Na povrch ještě naskládáme zbylý sýr Feta a olivy. Vložíme do nahřáté trouby. Pečeme při 200 stupňové teplotě přibližně 35 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme jako hlavní jídlo. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept