Jednoduchý recept

Čínské zelí s cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55810

Ingredience

160 ml Bešamel
150 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
40 g Omáčka rajčatová
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel kudrnka
5 g Sůl
200 ml Vývar slepičí
800 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 788kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 13 g
43% Sodík 869 mg
9% Bílkoviny 5 g

Čínské zelí s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Zelí omyjeme, otřepeme, čtyři velké listy odlomíme a odložíme zatím stranou. Zbytek zelí nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmažíme do zlatova. Přidáme zelí, podlijeme vývarem a dusíme, dokud se vývar téměř neodpaří. Vložíme bešamel, rajčatovou omáčku a dusíme do zhoustnutí. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.

2

Na talíře, rozložíme syrové listy, které jsme odtrhli, do nich jako do mističek naneseme dušené zelí s cibulkou, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept