Jednoduchý recept

Batáty v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55818

Ingredience

600 g Brambory sladké (Batáty)
30 g Máslo čerstvé
40 g Pažitka
8 g Sůl
80 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 760kJ
6% Sacharidy 21 g
14% Tuky 10 g
41% Sodík 821 mg
4% Bílkoviny 2 g

Batáty v alobalu postup přípravy receptu:

1

Batáty oškrábeme, nakrájíme na plátky a osolíme. Na stůl rozložíme kus alobalu, doprostřed vložíme batáty, přidáme máslo, alobal zabalíme, vložíme do trouby a pečeme zhruba půl hodiny.

2

Alobal rozbalíme, batáty promícháme se zakysanou smetanou, posypeme posekanou pažitkou a podáváme jako přílohu k pečeným pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept