Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 55896
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Anglická slanina
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
300 g Kachní prsa
40 ml Olej rostlinný
2 ks Párky Frankfurtské
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 297kJ
7% Sacharidy 24 g
51% Tuky 38 g
41% Sodík 816 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kachní prsa s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechny suroviny. Cibuli nakrájíme na drobno, fazole s rajčaty scedíme a smícháme dohromady. Kachní maso nakrájíme na plátky, slaninu na nudličky.

2

Rozpálíme velkou pánev a nalijeme do ní olej. Párek na oleji osmahneme ze všech stran. Poté jej z pánve vyjmeme a na oleji osmahneme slaninu a kachní maso.

3

Po dvou minutách přidáme do pánve cibuli a prolisujeme do ní česnek. Za stálého míchání smažíme dvě minuty a přidáme rajčata s fazolemi. Za stálého míchání pokračujeme ve vaření dalších pět minut.

4

Mezitím si pokrájíme párek na kousky a přidáme ho do pánve. Vše ochutíme solí, pepřem a tymiánem dle vlastní chuti. Po pěti minutách vše rozdělíme do talířů a podáváme.

Poznámka

Místo kachního masa můžeme použít filet z mořského ďasa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept