Jednoduchý recept

Drcené ředkvičky v nálevu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55914

Ingredience

40 ml Balsamico ocet
50 g Cukr moučkový
20 ml Olej sezamový
20 ml Olej slunečnicový
50 ml Omáčka sójová
3 g Sůl
150 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek
200 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
10% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
31% Sodík 629 mg
5% Bílkoviny 3 g

Drcené ředkvičky v nálevu postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky omyjeme, očistíme, položíme na prkénko a paličkou na maso trochu nadrtíme. Do mísy nalijeme sojovou omáčku, ocet, přisypeme cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Přilijeme oba oleje, vodu, přidáme prolisovaný česnek, podle chuti dosolíme, promícháme a do nálevu vložíme ředkvičky.

2

Před podáváním necháme marinovat v lednici aspoň půl hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept