Jednoduchý recept

Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55939

Ingredience

150 g Mouka bezlepková
150 g Pomazánkové máslo bezlepkové
Na posypání
3 polévková lžíce Mouka bezlepková

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 201kJ
19% Sacharidy 69 g
34% Tuky 25 g
0% Sodík 0 mg
10% Bílkoviny 5 g

Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme bezlepkovou mouku a bezlepkové pomazánkové máslo, spolu přísady důkladně propracujeme.

2

Těsto dáme na vál posypaný bezlepkovou moukou a rukama znovu vypracujeme nelepivé těsto, které vyválíme na placku silnou O.7 cm -1.5 cm.

3

Těsto dáme na pečící plech vytřený olejem (nebo jen vyložený pečícím papírem). Korpus na pizzu upečeme s ingrediencemi podle vlastní fantazie a chuti. Pečeme 15-20 minut při 220°C.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept