Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55969

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
40 ml Hořčice kremžská
300 g Klobása Dunajská
240 ml Mléko plnotučné
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
10 g Sádlo škvařené
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 584kJ
15% Sacharidy 56 g
46% Tuky 35 g
19% Sodík 375 mg
37% Bílkoviny 21 g

Klobása Morteau postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko a rozpuštěné máslo, přidáme hladkou mouku, sůl a cukr, vše promícháme. Přisypeme sušené droždí a vypracujeme hladké, nelepivé těsto, které necháme zakryté 20 minut kynout. Vykynuté těsto rozválíme, potřeme hořčicí a zabalíme do něj maďarskou klobásu. Pekáč nebo velkou formu na biskupský chlebíček vytřeme sádlem, vložíme do něj obalenou klobásu a necháme znovu 20 minut kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut při 200 stupních Celsia.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept