Dušená čekanka s česnekem

15 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, čekanku podélně rozkrojíme a nakrájíme na širší proužky. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek a smažíme asi 3 minuty, aby cibule zesklovatěla. Přidáme čekanku, orestujeme, podlijeme vodou, osolíme a dusíme, dokud se všechna voda neodpaří.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.