Jednoduchý recept

Hovězí mleté maso s fenyklem a žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55996

Ingredience

100 g Cibule
15 g Cukr krupice
200 g Fenykl sladký - hlíza
600 g Hovězí maso mleté
60 g Olej olivový extra panenský
40 ml Omáčka sójová
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
3 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 548kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
44% Sodík 886 mg
62% Bílkoviny 35 g

Hovězí mleté maso s fenyklem a žampiony postup přípravy receptu:

1

Hlízu fenyklu očistíme, nakrájíme na silnější hranolky, cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky a česnek prolisujeme. V jedné pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přiložíme maso s cibulí a smažíme, v druhé pánvi na zbytku oleje začneme smažit česnek s fenyklem a po dvou minutách přisypeme žampiony. Když máme maso s cibulí osmažené, přendáme směs do pánve k fenyklu, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme a přidáme cukr. Promícháme, podlijeme vodou a dusíme, dokud se voda neodpaří.

2

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept