Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56083

Ingredience

2 ks Cibule
170 g Máslo čerstvé
100 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Rajčata
600 g Síh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 751 kcal
Kilojoule 3 144kJ
3% Sacharidy 11 g
88% Tuky 66 g
14% Sodík 281 mg
55% Bílkoviny 31 g

Maréna po tyrolsku postup přípravy receptu:

1

Marénu (síh maréna) oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.

2

Rajčata rozkrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.

3

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka o osmahneme na oleji.

4

Hotové porce marény rozdělíme na talíře, poklademe kolečky cibule, podáváme obložené pečenými rajčaty a posypané petrželovou natí, nasekanou nadrobno.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept