Jednoduchý recept

Pstruh Cléopatre

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56092

Ingredience

120 g Máslo čerstvé
400 g Okurka salátová
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Pstruh
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
23% Sodík 455 mg
48% Bílkoviny 27 g

Pstruh Cléopatre postup přípravy receptu:

1

Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla.

2

Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla.

3

Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept