Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56102

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka Kari
200 g Rýže loupaná
120 g Sádlo škvařené
100 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 940 kcal
Kilojoule 3 931kJ
14% Sacharidy 50 g
93% Tuky 70 g
21% Sodík 414 mg
49% Bílkoviny 28 g

Pilaf ze štiky postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu vložíme na máslo zpěnit drobně pokrájenou cibuli, přidáme přebranou propláchnutou rýži, osolíme, přidáme kari, zalijeme vodou, povaříme, přiklopíme pokličkou a dáme na 20 minut dusit do trouby, předehřáté na 165°C.

2

Očištěné rybí maso rozkrájíme na kostky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a do zlatova opečeme na pánvi v rozehřátém sádle.

3

Hotovou dušenou rýži načechráme vidličkou, opatrně do ní vmícháme opečené kousky štiky i s výpekem.

4

Podáváme posypané strouhaným sýrem a s omáčkou kari, servírovanou zvlášť.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept