Pilaf ze štiky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
940 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
70 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu vložíme na máslo zpěnit drobně pokrájenou cibuli, přidáme přebranou propláchnutou rýži, osolíme, přidáme kari, zalijeme vodou, povaříme, přiklopíme pokličkou a dáme na 20 minut dusit do trouby, předehřáté na 165°C.
  • 2
    Očištěné rybí maso rozkrájíme na kostky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a do zlatova opečeme na pánvi v rozehřátém sádle.
  • 3
    Hotovou dušenou rýži načechráme vidličkou, opatrně do ní vmícháme opečené kousky štiky i s výpekem.
  • 4
    Podáváme posypané strouhaným sýrem a s omáčkou kari, servírovanou zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.