Recept

Pečené filé s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56153

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
600 g Filé rybí
500 g Hrášek
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 g Máslo čerstvé
100 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
6% Sacharidy 20 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 201 mg
125% Bílkoviny 70 g

Pečené filé s hráškem postup přípravy receptu:

1

Filé necháme částečně rozmrazit, nakrájíme na porce, které osolíme a opepříme, obalíme v mouce (lžičku mouky necháme na zahuštění hrášku) a v pánvi na rostlinném oleji po obou stranách opečeme. Vložíme do trouby předehřáté na 170 °C. Pečeme 10 minut.

2

Konzervovaný hrášek scedíme, dáme do kastrolu, přilijeme vodu, přidáme cukr, osolíme a povaříme.

3

Lžičku hladké mouky smícháme s máslem a vzniklým moučným máslem hrášek zahustíme. Chvíli povaříme.

4

Na talíře klademe porce pečeného filé, na ně navrstvíme hrášek. Podáváme přelité šťávou vypečenou z ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept