Zdravý recept

Olivová tapenáda s ančovičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56196

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
1 ks Limetka
1 ks Okurky nakládané
100 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 71 kcal
Kilojoule 299kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
88% Sodík 2 g
8% Bílkoviny 4 g

Olivová tapenáda s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Do mixéru nasypeme ančovičky včetně nálevu, vypeckované olivy, okurku a limetkovou šťávu. Česnek oloupeme a přidáme ke zbytku surovin. Vše rozmixujeme do hladka, dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti, necháme 15 minut odležet v ledničce.

Poznámka

Servírujeme studené. Olivová tapenáda je ideální přílohou ke grilovaným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept