Recept

Hejk s bylinkovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56221

Ingredience

0,5 ks Citrony
500 g Hejk
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Máslo bylinkové
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Brambory

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 542kJ
6% Sacharidy 22 g
28% Tuky 21 g
16% Sodík 316 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hejk s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme páteře i ploutví, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.

2

Přendáme do trouby předehřáté na 170°C, necháme dopéci.

3

Pečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně bylinkové máslo. Podáváme s bramborami, ozdobené sekanou petrželkou a plátky citrónu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept