Hejk s bylinkovým máslem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Vápník
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme páteře i ploutví, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.
  • 2
    Přendáme do trouby předehřáté na 170°C, necháme dopéci.
  • 3
    Pečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně bylinkové máslo. Podáváme s bramborami, ozdobené sekanou petrželkou a plátky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.