Recept

Šampaňský ledový punč s rýnským vínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 56309

Ingredience

3 polévková lžíce Brandy
1 ks Pomeranče
1 l Sodovka
4 polévková lžíce Třešně
4 polévková lžíce Višně
1 l Víno ryzlink
1 l Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 088kJ
5% Sacharidy 19 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 27 mg
1% Bílkoviny 1 g

Šampaňský ledový punč s rýnským vínem postup přípravy receptu:

1

Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou, pomerančovou šťávou z jednoho pomeranče, promícháme a dáme vychladit.

2

Těsně před podáváním do k vínu přilijeme vychlazené šampaňské. Punč rozlijeme do vysokých sklenic, dáme do nich zmrazené višně a třešně a podáváme.

Poznámka

K ledovému šampaňskému punči dáme do sklenic slámky a podle chuti kostky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept