Recept

Telecí plátek na smetaně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56352

Ingredience

1 ks Cibule
30 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 ml Slivovice
80 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
500 g Telecí maso přední
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
1% Sacharidy 5 g
24% Tuky 18 g
9% Sodík 188 mg
77% Bílkoviny 43 g

Telecí plátek na smetaně postup přípravy receptu:

1

Telecí maso pokrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, žampiony na plátky. Ve wok pánvi rozpálíme olej, maso na něm pět minut opékáme. Poté přidáme cibuli, žampiony a prolisujeme do pánve česnek. Opékáme další tři minuty.

2

Do woku přidáme oregano, smetanu a slivovici. Vše minutu povaříme, dochutíme solí a pepřem, ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept