Jednoduchý recept

Masový koláč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5639

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
200 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Vepřové maso mleté
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,345 kcal
Kilojoule 5 629kJ
6% Sacharidy 21 g
174% Tuky 131 g
6% Sodík 126 mg
39% Bílkoviny 22 g

Masový koláč postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, slijeme je, přidáme horké mléko, máslo, sůl a vyšleháme do kaše.

2

Necháme zchladnout, abychom pak mohli plnit do cukrářského sáčku.

3

Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek, kečup, papriku, sůl.

4

Promícháme a dusíme 10 minut.

5

Hotovou směs přendáme do zapékací mísy a navrch masa vytvoříme z kaše bramborové pusinky pomocí cukrářského sáčku.

6

Koláč zapečeme 25 minut na 200 stupňů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept