Jednoduchý recept

Jehněčí s kokosem a rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56433

Ingredience

3 ks Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
500 g Jehněčí maso mleté
2 polévková lžíce Kokos strouhaný
20 ml Mléko kokosové
40 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Omáčka sójová
200 g Rýže Basmati
1 polévková lžíce Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 505kJ
8% Sacharidy 28 g
57% Tuky 43 g
17% Sodík 337 mg
45% Bílkoviny 25 g

Jehněčí s kokosem a rýží postup přípravy receptu:

1

Rýži připravíme dle návodu na obalu. Cibuli pokrájíme nadrobno a spolu s prolisovaným česnekem a zázvorem ji 3 minuty osmahneme ve wok pánvi na rozpáleném oleji. Poté přidáme maso, rybí a sójovou omáčku. Důkladně vše promícháme a zalijeme vývarem a kokosovým mlékem. Zakryjeme a necháme 5 minut vařit.

2

Na závěr už jen posypeme kokosem, rozdělíme na talíře a podáváme spolu s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept