Jednoduchý recept

Jehněčí v rybízové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56442

Ingredience

1 ks Bageta
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
700 g Jehněčí kotlety
40 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Rozmarýn sušený
50 g Rybíz červený
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 768kJ
11% Sacharidy 39 g
50% Tuky 38 g
28% Sodík 569 mg
72% Bílkoviny 40 g

Jehněčí v rybízové marinádě postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.

2

Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.

Poznámka

Jako přílohu můžeme také použít grilovanou zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept