Recept

Polévka s masovými knedlíčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 567

Ingredience

20 g Glutasol
100 g Mrkev kořen
5 g Muškátový květ
60 g Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
100 g Solamyl
30 g Sůl
120 g Vejce slepičí
400 g Vepřový ořez
160 ml Víno bílé
1800 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 867kJ
4% Sacharidy 15 g
42% Tuky 32 g
92% Sodík 2 g
31% Bílkoviny 17 g

Polévka s masovými knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso opláchneme a jemně umeleme. Přidáme sůl, polovinu vína, muškátový květ, sójovou omáčku, solamyl a vejce. Vše dobře promícháme a z hmoty tvoříme kuličky, které vaříme ve vývaru spolu s jemně nakrájenou mrkví a pórkem.

2

Vývar ochutíme zbylým vínem, glutasolem a mletým pepřem. Vše ještě krátce povaříme.

3

Při podávání do každé porce vkládáme omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept