Jednoduchý recept

Zelný štrúdl

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5672

Ingredience

100 g Anglická slanina
500 g Listové těsto
100 g Moravské uzené maso
1 špetka Oregano sušené
150 g Sýr Eidam cihla 30%
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 526kJ
15% Sacharidy 53 g
76% Tuky 57 g
11% Sodík 218 mg
52% Bílkoviny 29 g

Zelný štrúdl postup přípravy receptu:

1

Rozválíme na plát listové těsto, poklademe plátky tvrdého sýra, uzeninou a okapaným kysaným zelím.

2

Posypeme oreganem a zabalíme.

3

Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem.

4

Na několika místech propícháme a dáme na plech pokropený vodou. Pečeme 40 minut.

5

V polovině pečení přikryjeme alobalem, aby se štrúdl nespálil.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept