Telecí knedlíčky - zavářka do polévky

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
318 mg
Cukr
520 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso a vepřovou plec omyjeme, nakrájíme na menší kousky a jemně pomeleme na masovém strojku. Očištěnou cibuli nastrouháme a stroužek česneku prolisujeme.
  • 2
    Mleté maso v míse smícháme s čerstvou strouhankou, cibulí, česnekem, smetanou, solí a čerstvě pomletým pepřem. Lžičkou vykrojíme malé hromádky ze kterých utvoříme malé kulaté knedlíčky. Knedlíčky použijeme jako zavářku do polévky. Vaříme je pouze 3-5 minut, podle velikosti, ve vodě osolené mořskou solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.