Recept

Rajská polévka s vývarem z kostí

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 56739

Ingredience

350 g Brambory
1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Kosti hovězí řídké
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Pórek
1 kg Rajčata
0,5 polévková lžíce Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 891 kcal
Kilojoule 3 729kJ
9% Sacharidy 32 g
65% Tuky 48 g
61% Sodík 1 g
143% Bílkoviny 80 g

Rajská polévka s vývarem z kostí postup přípravy receptu:

1

Hovězí kosti na polévku dobře omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a pomalu přivedeme k varu. Do polévky dáme sůl, pepř a budeme ji zvolna vařit celkem 1,5 hodiny. Polévka by měla jen mírně probublávat. Poté ji scedíme přes jemné síto do druhého hrnce a opět přivedeme k varu.

2

Očistíme a omyjeme pórky, cibuli, brambory a ještě omyjeme rajčata. Zeleninu pokrájíme na menší kousky a dáme je do polévky. Zeleninu vaříme minimálně 30 minut. Když je měkká, polévku znovu scedíme a všechnu zeleninu rozmixujeme a vrátíme do vývaru. Promícháme, dochutíme solí, pepřem, případně i cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept