Recept

Vídeňský ořechový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56830

Ingredience

80 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
200 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
100 g Ořechy vlašské
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 052kJ
26% Sacharidy 95 g
43% Tuky 33 g
19% Sodík 389 mg
29% Bílkoviny 17 g

Vídeňský ořechový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo a mléko, přidáme pšeničnou mouku, sůl, cukr a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přihodíme rozpůlené vlašské ořechy a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept