Jednoduchý recept

Višňová bublanina z majonézy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 56835

Ingredience

200 g Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka
13 g Kypřicí prášek do pečiva
400 g Majonéza
400 g Mouka polohrubá
2 ks Vejce slepičí
200 g Višně
Na vymazání plechu
70 g Hera
40 g Mouka pšeničná hrubá
Na ozdobení
40 g Cukr moučkový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 330kJ
9% Sacharidy 31 g
25% Tuky 19 g
5% Sodík 109 mg
6% Bílkoviny 3 g

Višňová bublanina z majonézy postup přípravy receptu:

1

Majonézu dáme do misky, přidáme, cukr, vejce, vanilkový cukr a metlou prošleháme. Přisypeme prosátou mouku s kypřícím práškem, zlehka promícháme na hladké těsto. Nakonec do těsta lehce vmícháme vypeckované višně.

2

Plech vymažeme tukem, vysypeme hrubou moukou, vlijeme připravené těsto. Naplněný plech vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 170°C 40 minut.

3

Upečenou bublaninu necháme vychladnout na plechu. Potom ji posypeme moučkovým cukrem, nakrájíme na úhledné čtverce, anebo obdélníky.

Poznámka

Podáváme jako moučník.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept