Jednoduchý recept

Telecí játra na oreganu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 56853
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
600 g Játra telecí
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej slunečnicový
4 g Oregano sušené
1 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
40 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 500kJ
4% Sacharidy 15 g
23% Tuky 18 g
35% Sodík 698 mg
56% Bílkoviny 32 g

Telecí játra na oreganu postup přípravy receptu:

1

Telecí játra očistíme, nakrájíme na plátky, opepříme, posypeme oreganem a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme játra a osmažíme z obou stran dozlatova. Játra rozdělíme na talíře a osolíme.

2

Do výpeku v pánvi přisypeme posekaný česnek, osmahneme, přilijeme víno, krátce provaříme a přelijeme játra na talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept