Recept

Slepičí polévka se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 569

Ingredience

20 g Glutasol
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
800 g Slepice
20 g Sůl
20 g Vegeta
200 g Vejce slepičí
1 l Voda pitná
60 ml Víno bílé
1800 ml Vývar drůbeží
167 g Špagety, Makarony vařené
200 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 768kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
77% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g

Slepičí polévka se žampiony postup přípravy receptu:

1

Do osoleného vroucího vývaru z drůbeže dáme očištěný, opláchnutý a na kostičky nakrájený pórek, na kostičky nakrájené uvařené slepičí maso a krátce povaříme.

2

Potom vmícháme rozšlehaná vejce, přidáme uvařené překrájené špagety a na plátky nakrájené žampiony.

3

Polévku dochutíme glutasolem, vínem, vegetou a podle potřeby ji dosolíme. Vývar ještě krátce povaříme.

4

Při podávání přidáme do každé porce omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept