Jednoduchý recept

Toasty se smaženým hejkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 56928

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
800 g Hejk
30 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový extra panenský
40 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
6 g Sardelová pasta
8 g Sůl
160 g Veka chlebíčková krájená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
6% Sacharidy 21 g
14% Tuky 10 g
47% Sodík 943 mg
64% Bílkoviny 36 g

Toasty se smaženým hejkem postup přípravy receptu:

1

Filety z hejka osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a osmažíme v pánvi na oleji dozlatova. Plátky bílé veky opečeme nasucho v topinkovači a necháme vychladnout. Máslo smícháme se sardelovou pastou a potřeme z jedné strany plátky veky. Navrch položíme porce hejka, toasty upravíme na talíře, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept