Jednoduchý recept

Hovězí polévka s rajčaty a sýrem

  • Argentina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56954

Ingredience

20 g Chilli paprička
120 g Cibule
400 g Hovězí maso přední
40 g Máslo čerstvé
50 g Nudle vlasové
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
60 g Sýr Čedar
10 g Sůl
1200 ml Voda pitná
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
5% Sacharidy 19 g
28% Tuky 21 g
67% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí polévka s rajčaty a sýrem postup přípravy receptu:

1

Hovězí přední maso s kostí vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme velmi zvolna dvě hodiny. Maso obereme od kosti, nakrájíme na kostičky a vrátíme do vývaru.

2

Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, rajčata scedíme, sýr nastrouháme, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka a lusk posekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s posekanou petrželkou, zpěníme, přidáme vlasové nudle a orestujeme. Přidáme rajčata, zalijeme vývarem s masem, ochutíme chilli papričkou, špetkou šafránu a povaříme do měkka.

3

Polévku nalijeme do hlubokých talířů, posypeme sýrem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept