Jednoduchý recept

Žloutkový krém s Marsalou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 56965

Ingredience

40 g Cukr krupice
5 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
7% Sacharidy 25 g
30% Tuky 23 g
4% Sodík 78 mg
28% Bílkoviny 16 g

Žloutkový krém s Marsalou postup přípravy receptu:

1

Do kovové misky vložíme žloutky, přidáme jedno vejce, cukr, misku vložíme do horké vodní lázně a šleháme, dokud se nevytvoří pěna. Postupně pomalu přiléváme Marsalu a stále šleháme, až vznikne jednolitý krém. Nalijeme ho do pohárků, dáme do lednice vychladit a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept