Jednoduchý recept

Pečená treska s česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56967

Ingredience

60 g Citrony
50 g Máslo čerstvé
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
200 g Salát hlávkový
8 g Sůl
1000 g Treska obecná
100 ml Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 798kJ
7% Sacharidy 26 g
52% Tuky 39 g
89% Sodík 2 g
87% Bílkoviny 49 g

Pečená treska s česnekem postup přípravy receptu:

1

Vykuchanou tresku osolíme, opepříme, listy hlávkového salátu otrháme, omyjeme a otřepeme. Česnek prolisujeme a důkladně promícháme s měkkým máslem.

2

Plech vymažeme olejem, rybu potřeme česnekovým máslem, položíme na plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut. Asi po 5 minutách podlijeme vínem a dopečeme. Rybu naporcujeme, každou porci položíme na list salátu, doplníme plátkem citronu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept