Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 570

Ingredience

10 g Glutasol
100 g Houby černé
100 g Nudle rýžové
2 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
20 g Sůl
10 g Vegeta
200 g Vejce slepičí
500 g Vepřový ořez
60 ml Víno bílé
1800 ml Vývar drůbeží
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 532kJ
4% Sacharidy 15 g
11% Tuky 8 g
71% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Pekingská polévka postup přípravy receptu:

1

Do procezeného drůbežího vývaru, mírně vroucího, zavaříme opláchnuté a na plátky nakrájené vepřové maso - rozmícháme je, aby se neslepilo. Vzniklou pěnu odstraníme naběračkou.

2

Do polévky přilijeme víno, přidáme opláchnutý pórek nakrájený na nudličky a hlávkové zelí zbavené košťálů nakrájené na nudličky. Vše vaříme, až zelenina změkne.

3

Nakonec do polévky přidáme nakrájené černé houby, vegetu, glutasol, mletý pepř a za stálého míchání zavaříme rozšlehaná vejce. Podle potřeby dosolíme a krátce převaříme.

4

Při podávání vkládáme do každé porce uvařené rýžové nudle a omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept