Jednoduchý recept

Pstruh v parmské šunce

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57018

Ingredience

120 g Ančovičky konzervované
30 ml Citronová šťáva
240 g Jablka
30 g Máslo čerstvé
40 g Máta
1 g Pepř černý mletý
1000 g Pstruh
10 g Sůl
120 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 068kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 21 g
115% Sodík 2 g
111% Bílkoviny 62 g

Pstruh v parmské šunce postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme z vnějšku i zevnitř, opepříme, jablka oloupeme, pokrájíme nadrobno, ančovičky trochu posekáme, lístky máty posekáme na jemno. Jablka smícháme s ančovičkami, mátu zakápneme citronovou šťávou a touto směsí naplníme břišní dutiny pstruhů. Každého pstruha obalíme tenkými plátky parmské šunky, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, dáme do vyhřáté trouby a pečeme po 10 minutách z každé strany.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept