Jednoduchý recept

Ovocný letní nákyp

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 57047

Ingredience

200 g Chléb toastový
170 g Cukr krupice
220 g Jahody zahradní
500 g Maliny
170 g Ostružiny
170 g Rybíz červený
40 g Tuk rostlinný
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 412kJ
18% Sacharidy 66 g
9% Tuky 7 g
12% Sodík 243 mg
11% Bílkoviny 6 g

Ovocný letní nákyp postup přípravy receptu:

1

Formy na pudinky vymažeme rostlinným tukem, z plátků toastového chleba odkrojíme kůrku a polovinu střídky položíme na dno forem. Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme cukr a svaříme, přisypeme omyté ovoce a povaříme pár minut doměkka. Ovoce i s vodou nalijeme do forem, zakryjeme druhou polovinou chlebové střídky, zatížíme malými talířky a dáme do lednice vychladit.

2

Asi po třech hodinách nákypy překlopíme na talířky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept