Jednoduchý recept

Bílé fazole s masem a zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5705

Ingredience

1 kávová lžička Chilli omáčka
250 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Jíška instantní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,5 kg Vepřové maso libové
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 270kJ
13% Sacharidy 46 g
31% Tuky 23 g
4% Sodík 86 mg
68% Bílkoviny 38 g

Bílé fazole s masem a zelím postup přípravy receptu:

1

Přes noc do vody namočíme fazole a druhý den je povaříme.

2

Když jsou poloměkké, přidáme k nim nakrájené maso na kostičky a nakrájené zelí.

3

Jsou-li fazole i zelí měkké, zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme kapku worcesteru a chilli omáčky.

4

Poté podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept