Recept

Gruzínské skopové čanachy

  • Gruzie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57057

Ingredience

200 g Brambory
2 ks Cibule
250 g Fazolky mražené
1 ks Lilek
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 874kJ
6% Sacharidy 23 g
45% Tuky 33 g
11% Sodík 214 mg
30% Bílkoviny 17 g

Gruzínské skopové čanachy postup přípravy receptu:

1

Skopovou plec odblaníme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostky. Dále oloupeme a na čtvrtky nakrájíme brambory, na malé kostky velký lilek a nadrobno nasekáme cibuli a petrželku.

2

Připravené suroviny vložíme do většího kastrolu, přidáme 2 lžíce oleje, osolíme, opepříme a zalijeme 500 ml horké vody nebo vývaru z kostí a zeleniny. Zakryté poklicí dáme dusit do středně vyhřáté trouby.

3

Asi za 1,5 hodiny přidáme do kastrolu na čtvrtky nakrájená rajčata a zmrazené nebo sterilované fazolové lusky a vše necháme ještě 15 minut dusit.

4

Čanachy pak neseme na stůl v nádobě, ve které se připravovaly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept