Recept

Telecí na sušených višních po ukrajinsku

  • Ukrajina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57074

Ingredience

4 ks Cibule
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,5 kávová lžička Muškátový květ
125 g Máslo čerstvé
250 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
800 g Telecí plec
150 g Višně

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 447kJ
5% Sacharidy 17 g
43% Tuky 32 g
20% Sodík 392 mg
75% Bílkoviny 42 g

Telecí na sušených višních po ukrajinsku postup přípravy receptu:

1

Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme ji, okořeníme muškátovým květem a v kastrole na másle dozlatova opečeme. Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, kterou také osmahneme.

2

Osmahlou cibuli přidáme k masu, vše zalijeme rajskou šťávou a pod pokličkou dusíme 40-50 minut.

3

Vypeckujeme sušené višně, rozpůlíme je, přidáme k masu a spolu ještě 15-20 minut dusíme. Před podáváním vmícháme sekaný kopr a pokrm podle potřeby přisolíme a připepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept