Jednoduchý recept

Slovenský bramborák s brynzou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57092

Ingredience

800 g Brambory
100 g Cibule
15 g Majoránka
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
120 g Sýr Brynza
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 725kJ
13% Sacharidy 46 g
24% Tuky 18 g
52% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Slovenský bramborák s brynzou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Brambory vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme česnek, cibuli, vejce, mouku, majoránku a vymícháme těsto. Pekáč vymažeme sádlem, na dno rozprostřeme těsto, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.

2

Upečený bramborák nakrájíme na porce, rozdělíme na talíře, potřeme brynzou a podáváme.

Poznámka

K pokrmu se výborně hodí kyselé mléko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept