Recept

Ruské hovězí karbanátky plněné vařeným vejcem

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57115

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
500 g Hovězí maso přední
1 ks Okurka salátová
150 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
150 ml Sodovka
3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
300 ml Zakysaná smetana
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 059kJ
4% Sacharidy 14 g
41% Tuky 31 g
42% Sodík 842 mg
73% Bílkoviny 41 g

Ruské hovězí karbanátky plněné vařeným vejcem postup přípravy receptu:

1

Přední hovězí maso na masovém strojku jemně umeleme a prolisujeme česnek. Natvrdo uvaříme vejce, oloupeme ho a rozdělíme na čtvrtky.

2

Do masa v míse přidáme trochu sodovky, sůl, česnek, pepř, papriku a dobře promícháme, ze směsi pak utvoříme 4 široké karbanátky.

3

Na každý položíme čtvrtku vejce a 1 vykostěnou ančovičku, zabalíme a zakulatíme na váleček. Potom karbanátky zvolna smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.

4

Usmažené karbanátky podáváme na talíři obložené plátky malé salátové okurky a čtvrtkami rajčat. Přílohu přelijeme osolenou zakysanou smetanou rozmíchanou se sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept