Jednoduchý recept

Srbské ražniči s paprikami

  • Srbsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57153

Ingredience

250 g Cibule
50 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový extra panenský
150 g Paprika oranžová
150 g Paprika zelená
150 g Paprika červená
150 g Paprika žlutá
2 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
8 g Sůl mořská
800 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 609 kcal
Kilojoule 2 549kJ
5% Sacharidy 19 g
55% Tuky 41 g
94% Sodík 2 g
72% Bílkoviny 41 g

Srbské ražniči s paprikami postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, napichujeme na špejle a smažíme v pánvi na oleji ze všech stran. Různě barevné papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky a krátce na másle orestujeme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky. Promícháme s mořskou solí a mletým pepřem.

2

Na talíře upravíme orestované papriky, na ně položíme po 1 ks ražniči a posypeme kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept