Recept

Brambory s brynzou po moldavsku

  • Moldavsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57157

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
125 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
4 ks Rajčata
200 g Sýr Brynza
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 304kJ
11% Sacharidy 38 g
51% Tuky 38 g
12% Sodík 246 mg
31% Bílkoviny 17 g

Brambory s brynzou po moldavsku postup přípravy receptu:

1

Oloupané a přepůlené menší brambory uvaříme v osolené vodě doměkka a slijeme je.

2

Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, na čtvrtky rajčata a nasekáme pažitku a kopr.

3

Uvařené horké brambory rozdělíme na talíře, kde je hustě posypeme čerstvou brynzou, jemně sekanou cibulí, pažitkou a koprem.

4

Brambory pak podáváme přelité rozpuštěným máslem a ozdobené čtvrtkami rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept