Brambory s brynzou po moldavsku

30 min.
Moldavská republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
38 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané a přepůlené menší brambory uvaříme v osolené vodě doměkka a slijeme je.
  • 2
    Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, na čtvrtky rajčata a nasekáme pažitku a kopr.
  • 3
    Uvařené horké brambory rozdělíme na talíře, kde je hustě posypeme čerstvou brynzou, jemně sekanou cibulí, pažitkou a koprem.
  • 4
    Brambory pak podáváme přelité rozpuštěným máslem a ozdobené čtvrtkami rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.