Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57177

Ingredience

700 g Brambory
100 g Gouda
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
250 g Husí prsa
100 g Játra vepřová
200 g Kachní prsa
300 g Kuřecí prsa
150 ml Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Slanina vepřová
50 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Solamyl
3 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
2,5 l Voda pitná
400 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 759kJ
10% Sacharidy 36 g
82% Tuky 61 g
59% Sodík 1 g
91% Bílkoviny 51 g

Moskevská sekaná postup přípravy receptu:

1

Kuřecí, kachní a husí prsa najemno umeleme, nastrouháme tvrdý sýr a na kostičky nakrájíme slaninu a vepřová játra.

2

V míse všechny připravené suroviny smícháme, přidáme šlehačku, procezený sterilovaný hrášek, žloutky, sekanou petrželku, škrob a sůl, důkladně zpracujeme a nakonec vmícháme sníh z bílků.

3

Z masové směsi připravíme dvě malé šišky a dáme je péci na hlubší plech do trouby. Pečeme dočervena asi 40 minut a během pečení šišky občas potíráme rozehřátým máslem.

4

Mezitím připravíme bramborovou kaši. Brambory oloupeme, opláchneme, větší překrájíme, dáme do hrnce, zalijeme vařící osolenou vodou a vaříme je 20-25 minut doměkka. Uvařené brambory scedíme a necháme vypářit. Ještě horké brambory prolisujeme, přidáme 50 g másla a sůl a vařečkou promícháme. Pak přilijeme vařící mléko a ručním šlehačem našleháme hladkou kaši.

5

Upečenou sekanou nakrájíme a servírujeme ji s bramborovou kaší a nakládanou červenou řepou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept