Recept

Gruzínské kuře čachochbili

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57179

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 kg Kuře
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
600 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar zeleninový
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 529kJ
15% Sacharidy 56 g
59% Tuky 44 g
31% Sodík 619 mg
94% Bílkoviny 53 g

Gruzínské kuře čachochbili postup přípravy receptu:

1

Kuře rozsekáme na čtvrtky a v kastrole na rozpáleném oleji je ze všech stran prudce opečeme. Kuře pak osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přidáme rajský protlak, cukr a prolisovaný česnek, zakryjeme poklicí a dusíme 35-40 minut.

2

Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, čtvrtky rajčat a dusíme doměkka.

3

Kuřecí čtvrtky na talířích posypeme sekaným koprem a podáváme je s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept