Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57180

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 kg Kuře
3 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
3 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 589kJ
2% Sacharidy 8 g
58% Tuky 43 g
38% Sodík 766 mg
86% Bílkoviny 48 g

Kuře tapaka postup přípravy receptu:

1

Kuře na hřbetě rozřízneme, odsekneme hřbetní kost a rozklepeme ho.

2

Maso pak osolíme, opepříme, důkladně potřeme prolisovaným česnekem a dáme na rozpálený olej ve velké pánvi. Maso přimáčkneme poklicí, kterou ještě zatížíme.

3

Pečeme po obou stranách dozlatovana na mírném ohni 30 minut.

4

Hotové kuře rozdělíme na porce s křídlem a se stehnem a podáváme na nahřátých talířích.

5

Zvlášť jako přílohu podáváme na čtvrtky nakrájená rajčata, marinovaná v olivovém oleji se solí a pepřem, posypaná sekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept